2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, münasip fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme hileınan bu hatmızda;

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en büyük yararı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Kaçış kucakin kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki strüktürlarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki indinde örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde mevcut insanların ve gayrı cıvıl cıvılların yangın yahut rastgele bir evgin Yangın Merdiveni Kapısı kalıp esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, gestaltlması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları beyninde vaziyet almaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page